Despre noi

Va doriti o cazare in Cluj? Din anul 2009, Hotel Oscar va pune la dispozitie servicii de cazare corespunzatoare standardelor europene si o serie de facilitati pentru a petrece un sejur ideal.

Hotel Oscar este situat la doar 2 km de centrul istoric al orasului, pe malul raului Somes, si este solutia ideala de cazare, fie ca este vorba despre un sejur de odihna sau unul de afaceri.

Hotel Oscar se afla in vecinatatea unor importante obiective ale orasului, precum Parcul Babes, Cluj Arena, Complexul de Natatie "Universitas", Sala Sporturilor, unde dumneavoastra puteti sa va recreati prin plimbari sau jogging, sa inotati sau sa participati la diferite partide sportive.

Hotel Oscar va sta la dispozitie cu 20 de camere amenajate modern, din care 3 camere single, 8 camere matrimoniale, 3 camere duble, 1 camera tripla si 5 apartamente. Toate spatiile de cazare pe care le oferim sunt dotate cu utilitatile necesare unui sejur de calitate: baie proprie, internet wireless, mini frigider, televizor LCD, cablu TV, seif.

Pentru ca ne dorim sa oferim clientilor nostri cele mai bune conditii, punem la dispozitie parcari tip garaj pazite, aflate la subsolul hotelului. De asemenea, pentru ca ne dorim sa va simtiti ca acasa, la noi animalele de companie sunt binevenite ca oaspeti.